Binnentrainingen

Ieder jaar organiseren we 2 blokken van 10 binnentrainingen. Het ene blok is in het najaar (oktober-december) en het andere blok in het voorjaar (februari-april). Deze trainingen vinden plaats bij La Playa in Rijswijk (Cobbenhagenstraat 2a)

De eerstvolgende serie trainingen zal dus plaatsvinden in het voorjaar: van 13 februari tot 16 april. De trainingen zijn op donderdagavond tussen 19:30 en 22:30. Inschrijven voor deze serie van 10 trainingen kost €65. Inschrijven is mogelijk via het onderstaande formulier.

Na inschrijving krijg je één keer per week een training van anderhalf uur. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste beachers uit eigen kring en voor de hoogste niveaus worden er externe trainers aangetrokken. De binnentrainingen vinden plaats bij La Playa in Rijswijk, het is daarom voor deze trainingen niet nodig een sportkaart van de TU Delft aan te schaffen.

Tussen april en oktober organiseren we ook twee series buitentrainingen bij X. Alle informatie hiervoor kan je op de pagina buitentrainingen vinden.