Buitentrainingen

We organiseren komend jaar 2 series buitentrainingen. Een korte serie van 4 trainingen in september en oktober en een langere serie van 10 trainingen van april tot juli.

De aankomende serie van 4 trainingen zal plaatsvinden tussen 19 september tot 10 oktober. De trainingen zullen plaatsvinden op donderdagavond tussen 19:00 en 22:00 . Meedoen aan deze trainingsserie kost €20. De inschrijvingen voor deze serie trainingen openen op 19 augustus, inschrijven is vanaf dan mogelijk via onderstaand formulier.

Na inschrijving krijg je één keer per week een training van anderhalf uur. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste beachers uit eigen kring en voor de hoogste niveaus worden er externe trainers aangetrokken. De buitentrainingen vinden plaats op X, het sportcentrum van de TU Delft. Daarom is het voor iedereen die deelneemt noodzakelijk een sportkaart aan te schaffen. Hier kun je meer informatie vinden over de abonnementen en tarieven.

Tussen oktober en april organiseren we ook twee series binnentrainingen bij La Playa in Rijswijk. Alle informatie hiervoor kan je op de pagina binnentrainingen vinden.