Buitentrainingen

Let op: Door alle onzekerheden rondom het coronavirus weten we niet zeker of  de buitentrainingen door kunnen gaan zoals gepland.


We organiseren komend jaar 2 series buitentrainingen. Een korte serie van 4 trainingen in september en oktober en een langere serie van 10 trainingen van april tot juli.

Dit jaar is dit veranderd in een zomertrainingsserie die van 8 weken van 15 juni tot 7 augustus zal plaatsvinden. De trainingen zullen plaatsvinden op maandagen, woensdagen, donderdagen en vrijdagen. De inschrijvingen gaan open op vrijdag 5 juni om 13:00. Ze sluiten donderdag 11 juni om 24:00.

Na inschrijving krijg je één keer per week een training van anderhalf uur. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste beachers uit eigen kring en voor de hoogste niveaus worden er externe trainers aangetrokken. De buitentrainingen vinden plaats op X, het sportcentrum van de TU Delft. Daarom is het voor iedereen die deelneemt noodzakelijk een sportkaart aan te schaffen. Hier kun je meer informatie vinden over de abonnementen en tarieven.


Buitentrainingschema zomertraining