Trainingen

Dit jaar organiseren we 4 trainingsseries. Eerst organiseren we een korte serie van 6 weken in september en oktober, dan een langere trainingsserie in het tweede kwartaal van het jaar, gevolgd door twee andere outdoor trainingsseries in het derde en vierde kwartaal.
Na inschrijving krijg je één training per week. Je trainers zijn enthousiaste beachers van Shot en voor de hoogste groepen zullen externe trainers de trainingen verzorgen. De trainingen vinden plaats bij X voor de buitentrainingen en in het Zuiderpark voor de indoortrainingen. Hierdoor is het voor iedere outdoor deelnemer verplicht om een abonnement te hebben bij X.


Q1 Buitentrainingen 2021

De inschrijvingen voor de Q1 trainingsserie zijn nu gesloten ! De Q1 trainingsserie zal zijn op donderdagavond van 16 september t/m 28 oktober. De kosten zullen ongeveer €21,80 bedragen voor zes trainingen. Als u deelneemt aan de Q1 trainingsserie kunt u betalen door hier te klikken:


Q2 Binnentrainingen 2021/2022

Ook in het winterseizoen bieden wij binnen beachvolleybal aan. De binnentrainingsserie is dit jaar tussen november en januari. Na inschrijving krijg je één training van 1,5 uur per week. Je trainers zullen enthousiaste beachers van Shot zijn en voor de hoogste groepen zal een externe trainer de training verzorgen. De indoor trainingsserie vindt dit jaar plaats in het Zuiderpark in Den Haag.


Q3 Binnentrainingen 2022

Ook in het winterseizoen bieden wij binnen beachvolleybal aan. De Q3 trainingsserie zal plaatsvinden tussen februari en april. Deze trainingsserie is ook de beste gelegenheid om je voor te bereiden op de DBC!


Q4 Buitentrainingen 2022

Om de zomer zo goed mogelijk te verwelkomen, begint de Q4 serie weer buiten in het zonnetje! Deze trainingsserie zal plaatsvinden tussen april en juni.