Buitentrainingen

Let op: Door alle onzekerheden rondom het coronavirus weten we niet zeker of alle beachactivteiten zoals de buitentrainingen en DBC door kunnen gaan zoals gepland. We gaan de inschrijvingen zoals gepland openen op 20 maart. Dit doen we echter onder voorbehoud. Het zou kunnen dat het niet door gaat of in een andere vorm. Daarom zullen we het geld pas laten betalen als we zeker zijn dat het doorgaat.


We organiseren komend jaar 2 series buitentrainingen. Een korte serie van 4 trainingen in september en oktober en een langere serie van 10 trainingen van april tot juli.

De trainingen in het vierde kwartaal vinden plaats van 29 april tot 6 juli. De trainingen zijn op maandag en woensdag tussen 18:00 en 23:00. De inschrijvingen voor de trainingen openen 20 maart om 13:00.

Na inschrijving krijg je één keer per week een training van anderhalf uur. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste beachers uit eigen kring en voor de hoogste niveaus worden er externe trainers aangetrokken. De buitentrainingen vinden plaats op X, het sportcentrum van de TU Delft. Daarom is het voor iedereen die deelneemt noodzakelijk een sportkaart aan te schaffen. Hier kun je meer informatie vinden over de abonnementen en tarieven.

Tussen oktober en april organiseren we ook twee series binnentrainingen bij La Playa in Rijswijk. Alle informatie hiervoor kan je op de pagina binnentrainingen vinden.