Commissies

Shot heeft sinds haar oprichting een aantal commissies opgericht die allerlei activiteiten organiseren voor Shot-leden, of helpen om de vereniging draaiend te houden.

Zandwacht

De Zandwacht organiseert de DBC. Samen met Delta en Kratos zorgen zij ervoor dat alles op rolletjes verloopt, en vaak zijn de op speelavonden zelf ook aanwezig met een biertje in de hand!

ZandbAkCie

De ZandbAkCie is de nieuwste commissie van Shot. Zij houden zich bezig met het organiseren van allerlei leuke activiteiten, het hele jaar door! Zo heeft de ZandbAkCie bijvoorbeeld een strandtoernooi bij Kijkduin georganiseerd.

CastOwee

Het idee is dat deze commissie alle verloren zielen zal helpen de weg terug te vinden naar de strandvelden, genoemd naar de film “Castaway”. Met andere woorden, de CastOwee zal fungeren als een introductiecommissie. Zij zullen de Owee en een introductieweekend organiseren aan het begin van het nieuwe academische jaar.

STeC

De Shot Technische Commissie (STeC) is verantwoordelijk voor een aantal aspecten van het beachvolleybal binnen Shot. Zo zijn zij druk bezig met onder andere niveaubepaling, trainers vinden en opleiden, en het indelen van trainingsgroepen. Zo zijn ze een onmisbaar onderdeel van de vereniging!

Voor vragen over beachvolleybal kun je mailen naar: [email protected]

BCC

De Beach Computer Commissie (BCC) huisvest onze digitale experts. Dankzij hen kan jij nu deze website zien! Verder doen ze veel werk achter de schermen om de vereniging (digitaal) draaiend te houden.

KasCo

De KasCo zorgt ervoor dat het geld van Shot verstandig wordt gebruikt. Zij controleren alle budgetplannen van Shot.