Over Shot

In de zomer van 2019 is D.S.B.V. “Shot” opgericht. Dit is de beachvolleybalvereniging voor studenten in Delft. We organiseren vier trainingsseries per jaar, twee buitenseries, in het voorjaar en de zomer en twee binnenseries, in het najaar en de winter. Naast de trainingsseries organiseren we van mei tot juli een competitie met twee andere volleybalverenigingen in Delft, genaamd, de Delftse Beach Competitie (DBC). Ook organiseren we toernooien, clinics en gezellige activiteiten om je mede beachers te leren kennen. Voor elke activiteit worden groepen gemaakt op basis van niveau, dus iedereen is welkom, van beginners tot ervaren spelers.

Shot is ontstaan uit D.S.V.V. “Punch”. Wij hadden dus al enige jaren ervaring met het aanbieden van beachvolleybalactiviteiten in Delft maar zijn dit vanaf 2019 als aparte vereniging gaan doen. Dit betekent dat wij zeer ambitieus zijn om onze activiteiten te verbeteren, bovendien is er veel ruimte voor nieuwe ideeën van onze leden!

Aanmelden voor Shot is vrijblijvend en geschikt voor alle soorten beachvolleyballers.

Als lid kun je zelf bepalen aan welke activiteiten je gedurende het jaar mee wilt doen. Het is dus mogelijk om het hele jaar door beachvolleybal te spelen bij Shot, maar ook om slechts één trainingsserie mee te doen.