Over Shot

Vereniging

In de zomer van 2019 is D.S.B.V. Shot opgericht. Delftse Studenten Beachvolleybal Vereniging “Shot”. Shot zal trainingen, de Delftse Beach Competitie (DBC), toernooitjes en andere (beachvolleybal) activiteiten organiseren voor studenten in Delft. Shot is ontstaan vanuit de volleybalvereniging D.S.V.V. Punch. We hebben dus al een aantal jaar ervaring met het aanbieden van beachvolleybal in Delft maar gaan dit vanaf nu doen als losse vereniging. Dit betekent dat we ontzettend ambitieus zijn om te groeien en ons aanbod te verbeteren, daarnaast is er ook veel ruimte is voor nieuwe ideeën van onze leden!

Je inschrijven bij Shot is helemaal vrijblijvend en geschikt voor alle soorten beachers. Je kan namelijk helemaal zelf kiezen voor welke activiteiten je je opgeeft en of je dus fanatiek het jaar rond wilt beachvolleyballen of bijvoorbeeld alleen in het zomerseizoen. Je wordt bij alle activiteiten bovendien ingedeeld op niveau, dus zowel beginners als gevorderde beachers zijn welkom!

Inschrijven

Als je wilt gaan beachvolleyballen in Delft, kun je dus lid worden van D.S.B.V. “Shot”. De contributie van dit lidmaatschap is €10 per jaar en het lidmaatschap kan jaarlijks opgezegd worden. Wat krijg je terug voor een lidmaatschap van Shot?

  • Je kunt je inschrijven voor trainingen (zowel binnen als buiten).
  • Bij de DBC val je onder de regeling voor de verenigingen*.
  • Je krijgt toegang tot activiteiten die worden georganiseerd door D.S.B.V. “Shot”.
  • Je wordt onderdeel van de beachvolleybal community in Delft.

Inschrijven kan op onze website via de inschrijfpagina. Let op: Als je komende zomer (2021) bij Shot wilt beachvolleyballen moet je je voor 1 maart hebben ingeschreven bij Shot. 

Aanbod

We organiseren het komend jaar een aantal verschillende activiteiten. Het grootste deel van ons aanbod bestaat uit de trainingen die we het jaar rond aanbieden. Allereerst een korte serie (4 weken) buitentrainingen, deze trainingen vinden iedere donderdagavond plaats op de beachvelden van X van 17 september tot 8 oktober. Vervolgens een serie binnentrainingen (8 weken). Deze trainingen zijn op zondagavond van 1 november tot 20 december.

Dit zal worden opgevolgd door nog eens 10 weken binnentrainingen van februari tot april. Vervolgens gaan we weer lekker buiten trainen! Van april tot juni is er namelijk een serie van 10 buitentrainingen op de beachvelden van X.

In aanvulling op de trainingen organiseren we van mei tot juli ook een competitie in samenwerking met 2 andere volleybalverenigingen in Delft. Ook organiseren we een aantal losse toernooitjes en clinics waar je als lid van Shot aan kan deelnemen.

Naast beachvolleybalactiviteiten zullen we komend jaar ook nog een aantal gezelligheidsactiviteiten organiseren. Hier kun je je beachmaatjes beter leren kennen en andere Shotters ontmoeten!

Op de pagina agenda kun je ook een overzicht vinden van alle activiteiten en wanneer deze plaats zullen vinden.

Zandlidmaatschap

Omdat Shot een nieuwe vereniging is, zal ons aanbod gezelligheidsactivitetien komend jaar nog niet heel uitgebreid zijn. We kunnen ons echter voorstellen dat je naast beachvolleybal ook een stuk gezelligheid zoekt in je studentenleven. Hiervoor bestaat sinds vorig jaar het zandlidmaatschap van Punch Volleybal. Voor €30,- per jaar kan je dan als beachvolleyballer lid te worden bij Punch en krijg je de mogelijkheid om mee te doen aan alle gezelligheidsactiviteiten van Punch. Je kunt dan bijvoorbeeld mee op het ledenweekend, naar het gala of meeborrelen tijdens de wekelijkse borrelavond op het Punch Pand.

Mocht je al van plan zijn om te gaan zaalvolleyballen bij Punch Volleybal dan is dit beachvolleybal lidmaatschap niet relevant voor jou. Ook als je alleen geïnteresseerd bent in beachvolleybal en niet in de gezelligheidsactiviteiten van Punch Volleybal dan is dit lidmaatschap voor jou niet relevant. Heb je vragen over dit lidmaatschap, of wil je je inschrijven als zandlid neem dan contact op met het Shot bestuur, zij zullen je uitleggen hoe dit moet. Om zandlid te worden is het verplicht om lid te zijn bij Shot en mee te doen met minstens een trainingsserie van Shot.

Contact

Heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen, stuur daarvoor een mailtje naar [email protected].

*De afgelopen jaren is de DBC georganiseerd door Punch, Kratos en Delta. De plekken voor de DBC werden verdeeld tussen deze 3 verenigingen en externen. Van de plekken was 45% voor Punch 22.5% voor Kratos, 22.5% voor Delta en 10% voor externen. Vanaf volgend jaar zal de DBC op dezelfde manier georganiseerd worden maar dan door Shot. Dit betekent dat 45% van de plekken bedoeld is voor leden van Shot. Ben je lid van Punch maar niet van Shot, dan val je dus onder de groep externen. Je kunt je dan dus nog steeds inschrijven voor de DBC, maar de kans op een plekje wordt in principe kleiner.