Voorwaarden

De privacy policy van D.S.B.V. “Shot” is te downloaden via deze link: Privacy Policy.

De algemene voorwaarden van D.S.B.V. “Shot” zijn te downloaden via deze link: Algemene voorwaarden

De statuten van D.S.B.V. “Shot” zijn de downloden via deze link: statuten-Shot.

Voor 2021-2022 zijn de voorwaarden voor deelname aan de trainingen en competitie hieronder beschreven.

Trainingen

  1. Iedere deelnemer aan de buitentrainingen (zomerseizoen) van D.S.B.V. “Shot” dient in het bezit te zijn van een geldige sportkaart van X van de TU Delft. Deze sportkaart dient men ten alle tijden te kunnen tonen aan medewerkers van X, het bestuur van D.S.B.V. “Shot” of andere controleurs die namens hen de sportkaartcontrole uitvoeren. 
  2. Indien een deelnemer geen geldig sportkaartnummer kan overleggen aan Shot een week voor aanvang van de trainingen geef je automatisch toestemming om een 3 maanden sportkaart te laten aanschaffen door Shot. Je bent pas ingeschreven voor de trainingen als je de betaling vam deze sportkaart hebt voldaan.
  3. Shot is niet verantwoordelijk voor de weersomstandigheden. Er is dan ook geen mogelijkheid tot restitutie van inschrijfgelden bij slecht weer.
  4. Iedere deelnemer dient zich, bij het gebruiken van de faciliteiten van X, aan het huishoudelijk reglement van X te houden. Dit huishoudelijk reglement is hier te vinden.

Competitie

  1. Shot behoudt zich het recht een team uit de competitie te halen wanneer een team zich niet houdt aan de bij de competitie gestelde eisen.
  2. Shot is niet verantwoordelijk voor de weersomstandigheden. Er is dan ook geen mogelijkheid tot restitutie van inschrijfgelden bij slecht weer.
  3. Iedere deelnemer dient zich, bij het gebruiken van de faciliteiten van X, aan het huishoudelijk reglement van X te houden. Dit huishoudelijk reglement is hier te vinden.
  4. Op de competitiewedstrijden is het wedstrijdreglement van toepassing. Deze zijn hier te vinden.
  5. Om deel te nemen aan de Delftse Beach Competitie moet je in de seniorencompetitie van de Nevobo spelen of minimaal 18 jaar zijn
  6. De Delftse Beach Competitie heeft een maximaal aantal plekken voor teams. Er geldt een ‘first come, first serve’ principe.

(Sportkaart: Voor de Delftse Beach Competitie is een sportkaart niet vereist. Indien een deelnemer buiten de competitie om vrij wil beachen op de beachvelden, dient een sportkaart aangeschaft te worden bij X.)