Zomercompetitie

In de zomer van 2018 is er in samenwerking met TU Sport & Cultuur een laddercompetitie opgezet via de site laddercompetitie.com. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. Na aanmelding kun je zelf teams uitdagen of uitgedaagd worden, en kun je vervolgens met je tegenstander afspreken wanneer je de wedstrijd wilt spelen en hoe lang je deze wedstrijd wilt laten duren. Vervolgens alleen even invullen wie gewonnen heeft, en er kan weer opnieuw uitgedaagd worden. Je kunt dus zelf kiezen met wie je speelt, tegen wie je speelt, wanneer je speelt en hoeveel sets / punten je speelt!

De inschrijvingen voor 2018 zijn nog niet geopend. Als de inschrijvingen geopend zijn wordt hier de link naar de website en de inschrijfcode weergegeven.

 

 

 

Regels competitie:

  • Iedereen mag deelnemen aan de competitie. Je schrijft je in als team. Mocht je ingeschreven beachpartner niet kunnen, dan is het toegestaan om een invaller te regelen.
  • Je kan je inschrijven voor de heren of de dames competitie, het is ook mogelijk om je als mix team in te schrijven maar dan moet je je inschrijven bij de heren competitie.
  • Alle wedstrijden mogen op het sportcentrum gespeeld worden. Indien één van de teams lid is van Kratos Free Beach of van VVV Delta, mag de wedstrijd ook op de beachvelden daar gespeeld worden.
  • De velden worden op geen van de drie locaties gereserveerd voor de competitie, zodat teams zelf hun wedstrijden in kunnen plannen.
  • Als je een wedstrijd van de competitie wilt spelen, dien je rekening te houden met andere teams die ook op de velden willen spelen. Het meedoen aan de competitie geeft geen voorrang op andere teams die aan het beachen zijn.
  • Je houdt verder rekening met de regels die op dat moment bij de vereniging gehanteerd worden. Als het bijvoorbeeld gebruikelijk is om na elke gespeelde set een ander team op het veld te laten spelen, dan respecteer je die regel.
  • Je regelt zelf dat je kunt spelen en een bal.
  • Je kunt alle teams uitdagen die in de piramide één rij boven je eigen positie staan. Als je niet weet te winnen van een team dat boven je staat, kun je deze niet direct opnieuw uitdagen. Dan zul je een ander team uit moeten dagen of moeten wachten tot een ander team eerst tegen het team heeft gespeeld waar je niet van hebt kunnen winnen.
  • Als je een verzoek van een team krijgt om te spelen reageer je zo snel mogelijk om een datum af te spreken. Als de uitslag na negen dagen niet is doorgegeven dan verlies je automatisch de wedstrijd.
  • Je spreekt voordat je begint met spelen met je tegenstander af hoeveel sets van hoeveel punten je speelt. Bijvoorbeeld Best of Three met een eventuele derde set tot 21 punten. Dit kan ook afhankelijk zijn hoeveel anderen er willen spelen, dus als het druk is op de velden wellicht maar 1 set tot 21.